Gjestekunstnerpresentasjon: Ellen Henriette Suhrke

Velkommen til Ellen Henriette Suhrkes kunstnerpresentasjon onsdag 23.6. kl 13! Presentasjonen vil være på LKVs gymsal og vil foregå på norsk. Påmelding her: https://docs.google.com/…/1Mn7g774LCQb127GZcewa…/edit…

Suhrke er billedkunstner basert i Oslo og i juni er hun gjestekunstner hos oss her på Lademoen Kunstnerverksteder. 28.05 – 27.06.2021 er hun dessuten aktuell med utstillingen «This just in: Nye innkjøp til samlingen» på Trondheim kunstmuseum, der verket «Berøringstur» (2020) vises.
____
Ellen Henriette Surhke (f. 1984) har utdannelse fra Kuvataideakatemia i Helsingfors og Bergen National Academy of the Arts, hvor hun mottok en MFA i 2013. Hennes praksis kan sees på som meditasjoner over natur og kultur, hvor menneskelig interaksjon med miljøet spiller en viktig rolle. Arbeidene hennes er basert på nøye planlegging og bakgrunnsstudier, men gir likevel rom for det poetiske og uventede.