Litografikurs

I løpet av 2019 har vi oppgradet litografiverkstedet på LKV, med hjelp fra grafiker Åsmund Haukelidsæter og verkstedet er snart klart for bruk. Prosjektet er støttet av Norske Grafikeres Forbund, Torstein Erbos Gavefond og dugnadsarbeid fra leietakerne på LKV.

I feburar og april arrangerer vi fire kurs for profesjonelle kunstnere i litografi. Kursene går gjennom litografiteknikken med sliping, tegning, etsing og trykking på steiner. Målet er å gi deltakerne en introduksjon slik at de blir i stand til å bruke verkstedet på egen hånd. Kursavgiften er 1200,- for eksterne deltakere.

Kursdatoer
18.-20. februar – fullbooket
21.-23. februar – fullbooket
20.-22. april – fullbooket
22.-24. april – fullbooket

Kontakt oss på mail@lkv.no for å melde deg på, eller si ifra om du er interessert i kurs ved et senere tidspunkt.