Ledig atelier hos LKV

Design: Joana Bruno / SMØR press

Atelier 306 – ca 55,8 m2 – ca kr 2490,-/mnd
Søknadsfrist 5. desember 2021
Tilgjengelig fra 1. februar 2022

I tillegg til husleie, faktureres ca kr 260/mnd i avgifter.

NB: Dersom et atelier blir ledig ved LKV som en konsekvens av tildeling av atelier 306, vil dette bli tilbudt andrekandidat til atelier 306. Unntatt er atelier forbeholdt nyutdannede.

Lademoen Kunstnerverksteder (LKV) er en stiftelse som driver et produksjonsfellesskap for profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere, en tverrfaglig gjestekunstnerordning og BABEL visningsrom for kunst. Her finnes 42 atelier, i tillegg til to prosjektrom og verksteder for arbeid med grafikk, tre, metall og analogt foto, samt en keramikkovn. Verkstedene ved LKV er tilgjengelige for alle profesjonelle kunstnere i Trondheim.

Søknaden sendes elektronisk og samlet i én pdf-fil på maks 10 sider. Hvis søknaden inneholder lyd eller video sendes dette som nettlenke i pdf-filen.

Søknaden må inneholde:
– Søkers fulle navn, folkeregistrert adresse, bostedsadresse, epostadresse, telefonnummer, organisasjonsnummer og annen relevant kontaktinformasjon
– CV og portefølje
– Kortfattede planer for de kommende årene
– Kort beskrivelse av hvordan du ønsker å bruke atelier og verksteder ved LKV

Søknad sendes per e-post til apply(at)lkv.no merket «søknad LKV». Ta kontakt hvis du vil komme og se på atelieret og verkstedene som er tilgjengelige på LKV eller har andre spørsmål vedrørende utlysningen.

Søknadene behandles av Trondheim kommunes tildelingsutvalg for atelier. Tildelingskriterier kan leses her: www.trondheim.kommune.no/atelier/

Tildelingsutvalget består av:
– Carl Martin Faurby, Trondheim Kunsthall
– Solveig Lønmo, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum
– Erlend Leirdal, Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge
– Astrid Findreng, Trøndelag Bildende Kunstnere
– Jan Felix Eberhard Gmelin, NTNU Kunstakademiet
– Barbro Tiller, Lademoen Kunstnerverksteder