Stipendkurs med Erik Friis Reitan – 1. oktober

Dato: Fredag 1. oktober
Tid: kl 12.00-15.00
Sted: Lademoen kunstnerverksteder

Påmelding: Send e-post til kurs@lkv.no for å delta
Antall deltakere: 30

Sliter du med å finne ordene når du skal søke om arbeidsstipend? Hvilke arbeider skal du vise? Bør du skrive snirklete art-speak? Og hva i alle dager er egentlig “kunstneriske planer”?

I dette kurset går vi gjennom noen grunnleggende tips til hvordan skrive den store søknaden om arbeidsstipend. Hvordan forberede søknaden, hvordan navigere i søknadsskjemaene, hvordan organisere bildemateriale, og hvordan beskrive kunstnerskapet på en måte som øker sjansene for å få tilslag.Vi setter av rikelig med tid til spørsmål og diskusjon, og tar sikte på en hyggelig seanse som både nybegynnere og erfarne kan få noe ut av. 

Erik Friis Reitan er billedkunstner og doktorgradsstipendiat på Kunstakademiet i Bergen. Han markerte seg nylig med utstillingen Teleportation #3 på KODE4, og har også mottatt flere stipender og sittet i ulike juryer og utvalg. Erik deler gjerne av sine erfaringer, og har de siste årene holdt mange kurs om søknadsskriving og utstillingsdokumentasjon.  

Kurset er et samarbeid mellom VISP og Lademoen kunstnerverksteder, og er støttet av Trondheim kommune.(NB: til tross for etternavnet ser Reitan på seg selv som vaskeekte bergenser)