LKVs 30 års feiring

Lademoen Kunstnerverksteder (LKV) feirer 30 år og inviterer hele byen til å feire med oss søndag 12. november kl 12-16.

Hurramegrundt og Hubba Bubba! Lademoen kunstnerverksteder fyller 30 år. I år. Omtrent på denne tiden. 30 års jubileet markeres på forskjellige måter og den 12 november inviteres det til Bursdagsfest. På Bursdagsfesten blir det åpne atelierer, performance, aktiviteter for barn, cafe og salgsutstilling. Det blir utstilling med kunstnere fra huset der kunsten er til salg. Cash N carry / Vipps N Go. Kristina Karlsen har laget et Fantasirom, et sanselig rom for de minste. Linn Halvorsrød vil holde collageworkshop for barn og voksne. Det blir performance av koreograf, danser og forsker Nefeli Gioti som er på residency ved LKV og Kl 15 blir det bursdagstale av Morten Wolden, kommunedirektør i Trondheim. Dette er dagen for å bli bedre kjent med kunstnerene som har atelierer på Lademoen kunstnerverksteder. Dagen for å kikke innom hos kunstnere du vet om fra før og dagen for å få nye bekjentskaper. Kom og feir med oss på Lademoen kunstnerverksteder! Vi holder dørene åpne fra 12-16 og alle er hjertelig velkommen.

Program:

Åpne atelierer 12:00-15:00
Fantasirom for de minste 12:00-15:00
Salgsutstilling og collageverksted 12:00-16:00
Suppe og kaffe 12:00-14:00
Performance i gjesteatelier 12:30 og 14:30
Omvisning på huset 13:00
Kake og tale 15:00

Gratis inngang, alltid!

Lenken til Facebook-arrangement: https://fb.me/e/3ZWYpPK2G